Ingatlan, eladó ház, 75 m2, 10.500.000 Ft Balatonföldvár kistérség, Balatonszárszó

Ár:
10.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Balatonszárszó
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
75
Szobák száma:
3
Fűtés típusa:
Cirkó
Ingatlan állapot:

 Leírás:

Eladó családi ház Balatonszárszón.

Az Openhouse siófoki ingatlanirodája vételre kínál kétszintes, 356 nm telken 75 nm-es családi házat Balatonszárszón.

A családi ház csendes, nem forgalmas kis utcában, Balatonszárszó külterületén található a szabadidőpark közelében. Az önkormányzati hivatal, iskola, óvoda, orvosi rendelő, gyógyszertár, kiskereskedelmi egységek öt percen belül autóval elérhetőek. Tömegközlekedés szempontjából Balatonszárszó vasúttal és busszal is megközelíthető.

A családi házba érve az előszobán keresztül a konyhába, étkezőbe illetve balra a nappaliba jutunk. A földszinten kapott helyet a mellékhelyiség és a fürdő is. A tetőtérbe egyenes lépcsőn jutunk fel, ahol két külön bejáratú szoba van. A tetőtér tovább bővíthető a garázs fölött. A telken a családi ház folytatásaként a garázs van, innen közelíthető meg a kazánház, ahol WC és mosdó is kapott helyet. Az otthon melegét vegyes tüzelésű kazán vagy gázkazán is biztosíthatja. A kerti szerszámokat külön tárolóban helyezhetjük el. A kertben járólappal kirakott fedett pihenő várja a kikapcsolódni vágyókat.

Balatonszárszó családias hangulatú üdülőhely a déli part közepén. Kulturális hagyományai, jelentősége sokak előtt ismert. Itt élt egy ideig és itt írta szép verseinek egy részét József Attila. Mindezek mellett Szárszó a turizmusban is előkelő helyet foglal el. Itt található a déli part legjobb strandja, amely különösen a  kisgyermekes családoknak jelent igazi "paradicsomi" körülményeket. Balatonszárszói látnivaló többek közt a József Attila Emlékház és a Csukás István Színház előadásai. A Családosok Szárszói Civil Szervezet és a NABE szárszói csoportja nem csak a nyári szezonban biztosítja a helyi lakosoknak is -gyermekek és felnőttek- színvonalas kikapcsolódási lehetőségeit.

Ezt a zárt kerten lévő családi házas ingatlant ajánlom, azoknak akik egy nehéz munkanap után, távol a város zajától pihenésre nyugalomra vágynak. Ha az érdeklődését felkeltette a balatonszárszói családi ház, kérem hívja a 06 70 639 8624-es telefonszámot!

Nálunk Ön az első! 

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-639-86-24
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 88414
IB azonosító: 9234735

Vagy érdeklődjön emailben:



* - szükséges mező