Ingatlan, eladó ház, 123 m2, 28.000.000 Ft Balatonföldvár kistérség, Balatonőszöd

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

28.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Balatonőszöd
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
123
Telek terül.(m2):
1093
Szobák száma:
3
Félszobák száma:
2
Fűtés típusa:
Gázfűtés

 Leírás:

Balaton déli partján, Balatonöszödön eladó ez a három éve, teljesen felújított, igényes lakóingatlan. Az ingatlan a község lakóövezetében helyezkedik el, szabad strandtól tíz perc távolságban. A környezete állandóan lakott övezet, ezért nyaralónak történő megvásárlása esetén sem kell aggódni a a téli magányossága miatt. A községben, és környékén egyébként is kimagasló a közbiztonság.
Az 1093 m2-es telken, a 120 m2-es épület egyszintes kivitelben helyezkedik el, ez már magában előny, hisz nem kell lépcsőt járni az emeletre. Az épület eredetileg kb. 50-60 éves múltra tekint vissza. Az eredeti szerkezetből maradtak meg részletek, de ez a jelenleg kialakult épületnek nem hátránya, sőt néhol előnye is. Ez abból is látszik, hogy az épület teljesen stabil, száraz, még hajszálrepedések sem találhatók. Az egyszintes kiviteltől függetlenül, a lakóház akár két generáció elkülönült életvitelére is alkalmas, mert a tulajdonosok a helyiségeket ilyen céllal alakították ki. A három éve elvégzett teljes körű felújítás során, a falakon kívül, szinte minden cserére került, még a villany-, és vízvezetékek is. A vizesblokkok felmenő falai nagyon szép mozaik csempével vannak burkolva, és a szobák hajópadló borítása is arról tanúskodik, hogy a tulajdonosok maguknak szánták az ingatlant, mert a felújításnál felhasznált anyagokon nem spóroltak. Az ízléses berendezés (ami egyébként alku tárgyát képezi) még jobban kiemeli az épület minőségi jellegét. A hatalmas terasz összeköti a két lakrészt, ezért könnyen adja magát az együtt is, de külön is lakhatás lehetősége.
Az épület alapfűtése gázkonvektorokkal van megoldva, amit nagyon jól kiegészít az épített cserépkályha.
Van még az ingatlanon egy 17 m2-es tároló (műhely), és egy pince is, amely zöldségek, vagy egypár hordó bor tárolására teljesen alkalmas, de a nyári melegben bármilyen italt tárolhatunk itt.
Kert szempontjából most sincs ok panaszra, hiszen az udvar tele van viacolor burkolatokkal, lugassal, virágokkal, termő gyümölcsfákkal. Viszont, aki még egyéb, esetleg szabadidős tevékenységek eltöltésére alkalmas műtárgyakat szeretne elhelyezni, a telek méretéből adódóan, bőven van lehetősége.
Mindenképpen ajánlom megtekintésre azoknak, akik hasonló kategóriában gondolkodnak ingatlan vásárlás tekintetében, legyen az állandó, vagy szezonális célú. Az ingatlant meg kell nézni, mert a képek sem adják vissza az épület valódi hangulatát Személyes benyomás nélkül nem lehet eldönteni, hogy vajon erről álmodtunk-e, és mert nem vesszük a fáradságot, esetleg lemaradunk róla.

Balatonöszöd Balatonszemes közvetlen közelében helyezkedik el. Nem annyira ismert a balatoni nyaraló vásárlók körében, pedig ugyanúgy van parti része, és természetesen szabad strandja is. Balatonszemes közelsége lehetőséget ad a strandoláson kívüli, egyéb szabadidős programok eltöltésére. Itt van vitorlás kikötő, és a menetrendszerű hajóforgalom egyik állomásának is otthont ad a község. Az M7-es autópálya lehajtója nincs két kilométerre, és a balatoni vasútnak is van itt megállója.


Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 28 M Ft Érd: 82/414-110, 70/9494-501 http://www.genius99.hu/csaladi-haz-balatonoszod-belterulet-elado/2988 Azonosító: 25082

A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható !!

Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.

Meghatározott feltételek teljesülése esetén.
A fent említett adatok nyilvános ajánlattételnek nem minősülnek.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Felújított

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 82 414-110
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 102900379
IB azonosító: 8494709

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező