Ingatlan, eladó nyaraló, 40 m2, 10.800.000 Ft Balatonlelle kistérség, Balatonmáriafürdő

Ár:
10.800.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Balatonmáriafürdő
Alapterület(m2):
40
Telek terül.(m2):
280
Ingatlan állapot:
Szobák száma:
2
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:

Balatonmáriafürdőn eladó egy telken kettő vízközeli nyaraló! A Balatonboglári Openhouse Ingatlaniroda kínálatából: eladó két generációnak és befektetési célra is alkalmas ingatlan. A nyaralótól 300 méterre privát vízpartra vezető lejáró, 500 méterre pedig szabad-strand, játszótér található. A település központja sincs messze, tömegközlekedéssel is könnyen elérhető az ingatlan. Az eladó nyaraló kétszintes ikerházban található, a szomszédtól jól elkülönítve. Az alsó szinten 20 m2 lakótérrel rendelkezik, nappalival, fürdővel és konyhával. A felső szint szintén 20 m2-es, két külön szobával. Egy nyitott kis helyiség szolgál kerti összejövetelekre, grillezésre, a kertben egy zárható tároló található. A telekre a gázbekötés megtörtént, fűtése így megoldható. A kicsi, de szépen parkosított kertben magas tuják között, külön kocsibeállón parkolhatunk a telken belül. Ásott kút található a udvaron locsoláshoz. Ez az ingatlan az Openhouse Ingatlanhálózatnál 80219 azonosító számmal hirdetett nyaralóval együtt, vagy külön-külön is megvásárolható, ebben az esetben együttes irányáruk 24.900.000 Ft. Hívjon bizalommal bármikor és tekintse meg személyesen is! Telefon: 06 70 389 03 98 Ajánlataink megtekinthetők: www.balatonboglar.oh.hu és siofok.oh.hu Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára! Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!
Nálunk Ön az első!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-6253322
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 80227
IB azonosító: 8380509

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező