Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 60 m2, 31.500.000 Ft Balatonlelle kistérség, Balatonlelle

Ár:
31.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Balatonlelle
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
60
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

A Boglár-Lelle Openhouse ingatlaniroda eladásra kínálja: Balatonlelle központi részén ezt a 100 m2-es üzlethelyiséget. A nagy üvegfelülettel rendelkező, összközműves üzlet fölött egy amerikai konyhás nappaliból, kisszobából és fürdőből álló lakrész helyezkedik el. Mind az alsó, mind a felső szinten ízléses, modern kivitelezésű. Az üzlethelyiség és a felette elhelyezkedő lakás is padlófűtéssel rendelkezik, külön használható fürdőszobával.űA városközpont, a sétáló utca, a vasútállomás és a szabadtéri színpadok közelsége remek pozíciót teremt egy vállalkozás beindításához és sikeres üzemeltetéséhez (presszó, kávézó, ajándék- vagy ruhabolt üzemeltetéséhez egyaránt ideális. 0670 3890398
További ajánlataink www.balatonboglar.oh.hu és a www.siofok.oh.hu ! Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára! Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!
Nálunk Ön az első!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-6253322
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 45944
IB azonosító: 7923188

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező