Ingatlan, eladó mezőgazd. ingatlan, 25.200 m2, 30.000.000 Ft Balatonlelle kistérség, Balatonlelle

Ár:
30.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Mezőgazd. ingatlan
Elhelyezkedés:
Balatonlelle

 Leírás:

A Boglár-Lelle Openhouse Ingatlaniroda megvételre kínál egy 2,5 ha területű, telepített gyümölcsöst, lakható 48 nm-es házzal. A teljesen körbekerített területen található 600 gyümölcsfa. Cseresznye, meggy, alma, körte és kajszibarack. A fák alatt a terület füves az egyék szélén autóval eljuthatunk akár a telek végéig is a kővel leszórt úton. Az ültetvényen öntözőrendszer került kiépítésre a 60 méter mélyre fúrt kútból.  Itt a fákat 5 éve nem permetezték vegyszerrel, a tulajdonos biogazdálkodást folytat ezen a területen. Az ültetvény szépen gondozott, látszik rajta a tulajdonos gondos munkája. Területen felfelé sétálunk, lélegzetelállító panoráma tárul elénk. Látható a Balaton, a Badacsony, a tihanyi félsziget és az irmapusztai halastavak is. A ház felújítás alatt áll, most kerül kialakításra az új fürdőszoba, új burkolatok és új tetőt kapott az épület. Az emeletre 2 szobát terveztek. Az épület alatt pince található, ahol tárolhatjuk a szükséges felszereléseket és akár a leszedett gyümölcsöt is. A bőven termő fák már azonnal bevételt hoz, ezért ez az ingatlan megvásárlása befektetésnek is kitűnő. Az ültetvény aszfaltos úton megközelíthető, Balatonlelle kertvárosi részéhez közel található. A Balaton csak 2000 méter! Ha Ön szereti a természetet, szeretné hasznosan eltölteni szabad idejét, nézze meg ezt a szépen gondozott gyümölcsöst. Hívjon az alábbi telefonszámon:
+36-70-703-84-60  Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára! Várjuk szeretettel irodánkban!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Alapterület(m2):
25200

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-703-8460
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 86191
IB azonosító: 9061305

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező