50 méterre a Balaton hullámaitól! Balatonlelle kistérség, Balatonlelle

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

41.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Balatonlelle
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
240
Telek terül.(m2):
530
Szobák száma:
8
Fűtés típusa:
Gázfűtés
Ingatlan állapot:
Átlagos

 Leírás:

Az ingatlan kiváló megoldás nyaralónak vagy éppen otthonnak. És micsoda helyen!! Vízparti zsákutca, mely garancia, hogy nem túlzsúfolt a hely! 3 különálló lakrésszel rendelkezik!
Ha olyan ingatlant keres, amely alkalmas arra, hogy több család, vagy generáció számára elegendő helyet szolgáltasson, akár különálló lakrészekkel, akkor érdemes foglalkoznia ezzel az ingatlannal. Igaz, hogy ráférne már egy kisebb fajta felújítás, de ebben az esetben egy rendkívül értékes helyen lévő ingatlana lenne, melyet a saját ízlésére formált. Egy biztos: itt jó helyre teszi a pénzét! Az ingatlan helyiségelosztása a következő: földszint: fedett terasz, (az emeletre is innen lehet feljutni), előszoba, konyha étkezővel, fürdőszoba, külön WC, 3 szoba, és egy külön bejáratú szoba terasszal. Emelet: mini társalgó, fürdőszoba WC-vel, külön WC, konyha kamrával, 4 szoba, kettő szobához terasz is tartozik. AZ EMELET 1990-BEN LETT RÁÉPÍTVE! Melléképület: konyha étkezővel, fürdőszoba WC-vel, és egy szoba. Mindegyik külön bejárattal rendelkezik. Teljes közmű biztosított, a két szint külön mérőórákkal rendelkezik! Fűtés: gáz-konvektoros rendszerű. A terület körbekerített, az udvarra két különálló, egymástól független kapun lehet bejutni. Az utcára kilépve csupán 50 métert kell sétálni, és már is a Balaton hűsítő hullámaiban találhatja magát!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.


50m from the waves of the Lake Balaton!

The property is an excellent solution for summer house or even for permanent home. And what a place! The house is located in a waterfront dead end, which is guarantee that the place is not crowded! It has three separate apartments!
If you are looking for a property which has enough space for several families or generations, even with separate apartments, you may want to deal with this property. However it needs a little renovation, but in this case you'll have a property in an extremely valuable place, which you formed in your own taste. One thing is certain: you put your money in a good place here! The property consists of the following premises:
Ground floor: covered terrace (you can also go to upstairs from here), hallway, kitchen with dining area, bathroom, separate toilet, 3 bedrooms and another bedroom with separate entrance and terrace.
Upstairs: a small lounge, bathroom with toilet, separate toilet, kitchen with pantry, four bedrooms, two of them have terrace as well. The first floor was built in 1990!
Outhouse: kitchen with dining area, bathroom with toilet and a bedroom.
Each has separate entrances.
All utilities are provided, the two levels has a separate meters! Heating: gas convector system.
The area is fenced. You get into the yard from two separate, independent gates.
The Lake Balaton is only 50 m away!

Description of the area:
The property is hiding in a waterfront dead end of Balatonlelle, near the city center and very close to the Lake Balaton!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Az építés ideje:
1975
Parkolás:
Parkolás az udvaron
Kilátás:
Kertre/parkra néző, Udvarra néző

Extrák:

Autóbeálló
Csendes környék
Erkély
Étkező
Gáz
Kert
Kettőnél több WC
Melléképület
Műholdvevő
Nappali
Tárolószoba
Terasz
Zöldterület

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

70/773-7935
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 1307
IB azonosító: 8621216

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező