Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 188 m2, 39.000.000 Ft Balatonföldvár kistérség, Balatonföldvár

Ár:
39.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Balatonföldvár
Üzleti ingatlan típusa:
Üzlethelyiség
Alapterület(m2):
188
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Gázfűtés

 Leírás:

A balatonboglári Openhouse Ingatlaniroda  eladásra kínál a BALATON déli partján, BALATONFÖLDVÁR FREKVENTÁLT ÜDÜLŐ ÉS LAKÓ ÖVEZETÉBEN egy KITŰNŐ HELYEN lévő, BEJÁRATOTT , biztos vevőkörrel rendelkező ÜZLETET . 

ÉVEN ÁT ÜZEMEL , jelenleg élelmiszer boltként működő. Az épület részét képezi egy PRESSZÓ ÉS KÁVÉZÓ . A tulajdonos egyéb elfoglaltsága miatt bérleménybe adta az üzletet, amely IGÉNYESEN BERENDEZVE várja új tulajdonosát. Az érvényes bérleti szerződést a vevő tovább viheti vagy saját elképzeléseit érvényesítheti. Az üzlet forgalmát a balatoni üdülési szezon jelentősen befolyásolja, NYÁRON AZ ELADÁS MEGTÖBBSZÖRÖZŐDIK, a jó üzletpolitikának köszönhetően sok a visszajáró vásárló. A strandra menő és jövő vendégeknek útba esik jövet, menet. Az eladási árat képezi a KORSZERŰ ESZTÉTIKUS BERENDEZÉS is.

Az ingatlan a felfutó balatoni forgalomban kitűnő befektetési lehetőség, rövid megtérülési idővel.

Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára! Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is. Nálunk Ön az első.

TEL: 06-70-625-3322

 

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-625-33-22
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 71069
IB azonosító: 7922981

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező