Ingatlan, eladó nyaraló, 35 m2, 10.000.000 Ft Balatonföldvár kistérség, Balatonföldvár

Ár:
10.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Balatonföldvár
Alapterület(m2):
35
Telek terül.(m2):
3000
Ingatlan állapot:

 Leírás:

ÁRCSÖKKENÉS!!!! Hangulatos eladó nyaralót ajánlok figyelmébe Balatonföldvár lakóövezeti részén. A siófoki Openhouse ingatlaniroda kínálatában a város szélén, külterületen, de mégis közel a központhoz eladó téglaépítésű, borospincével ellátott nyaraló. 35 nm-en helyett kapott egy nagy szoba, világos konyha, kamrával és fürdőszoba. Ha kevés lenne Önnek a tetőtér még beépíthető! A ház előtt árnyas terasz húzódik el, ahonnan szépen rendben tartott, rózsákkal beültetett kertet csodálhatunk. A hátsó udvarra számos gyümölcsfát ültettek. A város központja 700 méterre, míg a Balaton part mindössze 1200 méterre található. Ideális környezet nyaralásra, pihenésre, hisz csend és nyugalom övezi a környéket. Balatonföldvár számos programmal várja az ide érkezőket és az itt élőket. Bővebb információért kérem hívja a +36-70-703-8450-es telefonszámot!További ajánlataink pedig a www.siofok.oh.hu weboldalon megtekinthetőek!  Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára! Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!
Nálunk Ön az első!  

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-703-8450
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 75500
IB azonosító: 8029677

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező