Ingatlan, eladó nyaraló, 24 m2, 8.900.000 Ft Balatonföldvár kistérség, Balatonföldvár

2 kép
2
Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

8.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Balatonföldvár
Alapterület(m2):
24
Telek terül.(m2):
0
Ingatlan állapot:
Újszerű
Szobák száma:
1

 Leírás:

Balatonföldváron vízparti apartmanházban, V. emeleti, teljesen felújított apartman eladó. Az épület a Balaton partján helyezkedik el, ennélfogva saját stranddal és tágas parkkal rendelkezik.
Az apartmant a tulajdonos teljesen felújította, a belső átalakításon kívül a homlokzati nyílászáró rendszert is kicserélte, továbbá klímát és szúnyoghálót is felszereltetett. Így az apartman tulajdonképpen egy luxuslakosztály jelleggel bír, amely érzésünket az apartmanház szolgáltatásai még jobban erősítenek. Példa erre a portaszolgálat, a két lift, a teniszpályák, az étterem, és egyéb, szórakozást, pihenést szolgáló létesítmények. Elhelyezkedéséből adódóan az apartmanból teljes panorámáját látjuk a Tihanyi félszigetnek és a Balaton keleti medencéjének. A keleti fekvés egyébként is előnyös a délutáni erős napsütés elkerülése érdekében. A 6.800.-Ft/hó közös költség ellenében természetesen a ház minden szolgáltatását ingyenesen használhatjuk. Gépkocsibeálló az apartmanhoz 500.000.- Ft/db áron vásárolható, továbbá, ha valakit érdekel, az apartmannal egy szinten további helyiségek vásárlása lehetséges, akár tároló, akár egyéb célra.
Az ingatlan befektetés céljára is teljesen alkalmas, hisz bérbeadása házon belül is lehetséges.
Összefoglalva az apartmant ajánlom olyan vásárlóknak, akik nem szeretnének gondot a nyaraláskor, csak a pihenéssel akarnak foglalkozni teljes szolgáltatás mellett. Vagy pedig befektetési céllal szándékoznak ingatlant vásárolni, de kevesebb gonddal, mint egy lakás vagy kertes ingatlan jelent, és egy-egy hetet ez mellett még a Balatonba is szeretnének gyönyörködni.

Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és Weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 8,9 M Ft Érd: 82/414-110, 70/9494-501 http://www.genius99.hu/nyaralo-balatonfoldvar-uduloterulet-elado/3349 Azonosító: 56075

A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható !!

Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 82 414-110
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 102900571
IB azonosító: 9281526

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező