Ingatlan, eladó ház, 150 m2, 25.000.000 Ft Balatonföldvár kistérség, Balatonföldvár

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

25.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Balatonföldvár
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
150
Telek terül.(m2):
1272
Szobák száma:
6
Félszobák száma:
0
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:

Balatonföldváron eladó egy múlt század elején épült iker villaépület egyik lakóegysége. A teljesen elszeparált, külön helyrajzi számon nyilvántartott ingatlanhoz 1272 m2-es telek tartozik, amely rengeteg lehetőséget ad a további kertépítéshez.
Az épület szinte eredeti, téglából és betonból készült szerkezeti elemei jól mutatják az építés korában alkalmazott építési technológiát és stílust. Természetesen nem mondható, hogy a lakás állapota kifogástalan, de talán pont ez benne a jó. Így az évek során többször is elhalasztott felújítás nem tette tönkre az épület eredeti jellegét. A jó ízléssel rendelkező új tulajdonosnak lehetősége marad úgy újjá varázsolni az ingatlant, hogy az ne veszítse el a jelenlegi hangulatát.
Nyilván a sok évtized alatt kisebb felújítások történtek, hisz a fürdőszobában sem eredeti a csempe, és a szobák parkettája sem száz éves, de ezek nem befolyásolták magát a szerkezeti elemeket. A jelenlegi tulajdonos által elvégzett tetőfelújítás is annak jegyében történt, hogy megmaradjon az eredeti tetőfedés.
Annak ellenére, hogy az épület nem foglal el nagy területet, a két szinten bőven van hely, akár két generáció, vagy nagyobb család számára is. Az öt szoba, szintenkénti fürdő és külön WC 10-12 személynek is kényelmes szállást ígér.
A telken található még egy térképmásolaton is feltüntetett, bontandó melléképület, amelyet igény estén újra lehet építeni, valamint egy téglaboltozatú pince, amely felújítás után az ingatlan egyik érdekessége lehet.
Mindent figyelembe véve, az ingatlant olyan vásárlóknak ajánlom, akik nem ijednek meg egy kis felújítástól, kedvelik a letűnt korok építészeti alkotásait, és van elképzelésük az épülethez illő kert kialakítása terén.
Amennyiben felkeltettem érdeklődését, várom hívását, hogy az ingatlant személyesen is megtekinthesse.

Az Ingatlanról készült digitális fotók az irodánkban és weblapunkon megtekinthetőek! I.ár.: 25 M Ft Érd: 82/414-110, 70/9494-501 http://www.genius99.hu/csaladi-haz-balatonfoldvar-belterulet-elado/3216 Azonosító: 56049

A fent említett ingatlan hitelre is megvásárolható !!

Ha érdeklődését felkeltettük vagy bármilyen kérdés merült fel ingatlan hitelekkel kapcsolatban kérjük hívja non-stop hitelvonalunkat: 70/9494-502 vagy írjon a hitel@genius99.hu e-mail címre.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Felújításra szorul

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36 82 414-110
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 102900498
IB azonosító: 8998056

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező