Gyöngyszem Balatonendrédről, örökpanorámával! Siófok kistérség, Balatonendréd

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

27.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Balatonendréd
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
250
Telek terül.(m2):
1584
Szobák száma:
4
Fűtés típusa:
Cirkó
Ingatlan állapot:
Felújított

 Leírás:

Szeretne elrejtőzködni a kíváncsi szemek elől? Úgy, hogy Ön közben gyönyörködhet a Balaton látványában? Gépkocsival pár percre Siófoktól és Zamárditól? Ár alatt venne? Akkor rajta!
Először is: az ingatlan mint ha nem is lenne: szinte elbújik a szőlőhegyben, annak ellenére, hogy megközelítése nagyon egyszerű, hisz alig pár száz méterre található az M7-es autópályától. Egy másik szép ingatlan előtt elhaladva jutunk a háromszintes épülethez, és csak ekkor érzékeljük, hogy milyen gyönyörű helyen található ez a nagyméretű ház. Enyhén lejtős, pazar panorámás területtel rendelkezik, mely körbe van kerítve, gyakorlatilag ez is 2 részből áll: az első részen maga a ház és az egyedi, egzotikus növényekkel teletűzdelt, trópusi jelleggel bíró pihenő díszkert, melyben egy kicsi medence is helyet kapott, a fagytűrő pálma árnyékában, míg a kerítéssel leválasztott másik részen szőlő, gyümölcsös és veteményeskert lett kialakítva. Az épület belesimul a környezetbe: az alsó szinten egy hatalmas, körbeüvegezett, dupla fűtéssel, (gázfűtés radiátorokkal, és kandalló), ellátott télikert uralja a teret, de itt is helyet kapott egy takaros konyha, fürdőszoba WC-vel, egy gardrób, a bársarok, és a pince. Mindez közel 100 nm-en! A földszinten fürdőszoba WC-vel, valamint egy hatalmas nappali, (melyből egy L alakban elnyúló, gyönyörű panorámával rendelkező 37 nm-es terasz nyílik), és a lépcsőfeljáró lett kialakítva, míg az emeleten nyert elhelyezést a nagyméretű fürdőszoba sarokkáddal, bidével, 2 hálószoba, melyekből szintén kijuthatunk az azonos méretű, és alakú teraszra, melyről még pompásabb panoráma nyílik a Balatonra, és a környező erdős, dombos vidékre.
Közművek: víz, gáz, villany, telefon, derítő + SAT tv, riasztó térfigyelőrendszerrel, a nyílászárókon árnyékolás és szúnyogháló. A fűtés gáz, radiátoros rendszerrel, nagy teljesítményű Junkers gázkazánnal történik.
BUDAPESTI TÉGLALAKÁST BESZÁMÍTANAK!
Higgyék el, nem mindennapi lehetőséggel állnak szemben, nézzék meg, van benne fantázia, ennyi pénzért ekkora és ilyen minőségű házat nem lehet megépíteni!!! És az ígért lehetőség: a birtokot tovább lehet bővíteni a környező területekkel, melyek szintén gyönyörű panorámával bírnak, így akár egy lovasbirodalmat is kialakíthat! Hívjon, nem bánja meg! És még egy fontos információ: az ingatlanhoz saját utat is építettek, mely lehetőséget biztosít, hogy a kert alsó részéről közelítsük meg. Ráadásul így további 3-4 gépkocsi parkírozása is lehetségessé vált!

Irodánk címe: Siófok-Sóstó, Álmos u. 8.
Szolgáltatásunk vevőink részére ingyenes.
Hétvégén is állunk kedves ügyfeleink rendelkezésére.


Pearl from Balatonendréd with eternal view!

Do you want to hide from prying eyes while you can enjoy the sight of the Lake Balaton? A few minutes away by car from Siófok and Zamárdi? With bargain price? Then go for it!
The building is almost completely hidden in the vineyards, despite the fact that the approach is very simple, only a few hundred meters from the M7 motorway.
The area is very beautiful. It has a gently sloping fenced garden with lavish panoramic view. The area consist of 2 parts: the house with the tropical nature resting ornamental garden with unique and exotic plants and a small swimming pool with a frost-tolerant palm tree are on the first part, while the other part is isolated with a fence, where the vineyard, orchard and vegetable garden has been designed. The building fits into the environment.
The premises on each levels are as follows:
First level: (approx. 100 sqm): a huge glazed conservatory (with dual heating: gas with radiators and fireplace), a neat and tidy kitchen, a bathroom with toilet, a walk-in closet, a bar area and the cellar.
Second level: a bathroom with toilet and a huge living room with a 37 sqm L-shaped terrace with beautiful panorama.
Third floor: a large bathroom with corner bath and bidet, 2 bedrooms with terrace, where are even more splendid view opens to the Lake Balaton and the surrounding wooded, hilly countryside.
Utilities: water, gas, electricity, purger, telephone, satellite TV, alarm system. The doors and windows are equipped with blinds and mosquito nets.
Heating: gas circulating in radiator system with a high-performance Junkers gas boiler.
Believe me, this is not an every day offer! Look at it, there is fantasy in it! This quality house of this price can't be built now! Possibility: the estate can be expanded with the surrounding areas, which also have a beautiful panoramic view, so you can even set up a rider estate too!
If you're interested, please contact me, you won't regret it!
One more important information: a private road leads to the property, which provides an opportunity to approach it from the bottom of the garden. So it's possible for 3 or 4 more cars to parking!

Description of the area
The property is located in Balatonendréd with magnificent panoramic view, hidden in the vineyard. Very simple to approach from the M7 motorway. The Lake Balaton is 2.5 km, while Siófok is 9.5 km away.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Az építés ideje:
1995
Parkolás:
Parkolás az udvaron
Kilátás:
Panorámás

Extrák:

Alacsony fenntartási költség
Autóbeálló
Csendes környék
Erkély
Étkező
Gáz
Kandalló
Kert
Kettőnél több WC
Műholdvevő
Nappali
Pince
Riasztó
Tárolószoba
Terasz
Úszómedence
Zöldterület

Hasznos helyek a közelben

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

70/773-7935
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 2008
IB azonosító: 8568180

Vagy érdeklődjön emailben:



* - szükséges mező