Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 930 m2, 148.000.000 Ft Balatonlelle kistérség, Balatonboglár

Ár:
148.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Balatonboglár
Üzleti ingatlan típusa:
Vendéglátóhely
Alapterület(m2):
930
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Központi fűtés

 Leírás:

A SIÓFOKI OPENHOUSE ingatlaniroda eladásra kínál a Balaton déli partján, BALATONBOGLÁRON a VÁROS SZÍVÉBEN lévő vendéglátó egységet.

BALATONBOGLÁR egyik NEVEZETESSÉGE ez a nagy múltra visszatekintő, egykor PATINÁS , mára ÚJJÁ VARÁZSOLT , átépített, kibővített, mégis a MÚLTBÉLI ÁLLAPOTOT MEGTARTÓ sokat megért vendéglő. Kis fantáziával lelkesedéssel, kreativitással, vállalkozó kedvvel, újra egy régi fényében tündöklő ELSŐ OSZTÁLYÚ ÉTTEREM és egy messze földön híres SZÁLLODA , ami jelenleg nincs Bogláron, alakítható ki belőle .Az alapozás akár három szint ráépítésére is lehetőséget ad. Hatalmas terület, ŐSFÁK, parkoló és PARK övezi az épület együttest, melytől a VÍZPART egy karnyújtásnyira található. Az emeletről gyönyörködhetünk a BALATONBAN , az északi part hegyeiben.

Bevallom annyira megfogott a látványa, belépve a falakból, a helyiségekből áradó rég múlt hogy szinte előttem volt az évtizedekkel ezelőtti néhányunknak csak a filmekből látott vendéglői miliő, a kockás abrosz, szinte oda tudtam képzelni,Jávor Pált, Latabár Kálmánt, ahogy ebéd utáni kávéjukat kortyolva, egy szivar mellett társalognak.

Kedves leendő ingatlan vásárló. Ön egy kincs birtokába juthat értékéhez képest egy JELKÉPES ÖSSZEGÉRT, ám ne feledje, hogy ezt a kincset megőrizni, vigyázni rá, az ön feladata lesz.

Nem érzem, hogy erre bárkit is rá kéne beszélnem, nem érzem, hogy olyanokat kellene írnom, hogy mennyire megéri megvásárolni. Ezt egyszerűen látni kell és bele szeretni.

Kérem HÍVJON HA TOVÁBBI INFORMÁCIÓRA VAN SZÜKSÉGE és várom, hogy megmutathassam Önnek!

Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára! Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is. Nálunk Ön az első.

TEL: 06-70-625-3322

 

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-625-33-22
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 66064
IB azonosító: 7923070

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező