Ingatlan, eladó nyaraló, 80 m2, 16.900.000 Ft Balatonlelle kistérség, Balatonboglár

Ár:
16.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Balatonboglár
Alapterület(m2):
80
Ingatlan állapot:
Szobák száma:
2
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:

RENDKÍVÜLI ÁRCSÖKKENÉS! A BALATONBOGLÁRI OPENHOUSE INGATLANIRODA ELADÁSRA KÍNÁL BALATONBOGLÁRON, ANNAK FREKVENTÁLT UTCÁJÁBAN, A VÍZPARTTÓL 200 MÉTERRE, EGY KELLEMES MÉRETŰ PARKOSÍTOTT TELKEN LÉVŐ HÉTVÉGI HÁZAT. AZ EGYEDI KIALAKÍTÁSÚ ÉPÜLET EGYKORON ÜZLETKÉNT FUNKCIONÁLT, MA MÁR NYARALÓNAK HASZNÁLJÁK GONDOS TULAJDONOSAI.

HATALMAS, VILÁGOS KONYHÁVAL, ÉTKEZŐVEL KOMBINÁLT NAPPALI, KETTŐ SZOBA, FÜRDŐSZOBA, TÁROLÓ, VALAMINT EGY KAMRA ALKOTJÁK A FŐ ÉPÜLET HELYISÉGEIT. A TELEK KÖZÉPSŐ RÉSZÉN HELYEZKEDIK EL EGY LAKHATÓ MELLÉKÉPÜLET, BENNE KETTŐ SZOBA ÉS EGY FÜRDŐSZOBA, VALAMINT EGY KÖZLEKEDŐ ÉS FEDETT TERASZ, AHOL BARÁTAINKKAL KÉNYELMESEN TÖLTHETJÜK SZABADIDŐNKET. A TELEKRŐL EGY HÁTSÓ KAPUN KERESZTÜL KETTŐ PERC ALATT A BALATON HŰS VIZÉT, A KELLEMES SZABAD STRANDOT ÉLVEZHETJÜK. FAGYIZÓ, VENDÉGLŐ, LÁNGOS ÉS PALACSINTASÜTŐ, JÁTSZÓTÉR, A BUBORÉK FÜRDŐ, A VÁRDOMBI KALANDPARK, MIND KÖNNYŰ SÉTÁVAL ELÉRHETŐ. BEVÁSÁRLÁSI LEHETŐSÉGEK, ORVOSI RENDELŐ, GYÓGYSZERTÁR, USZODA FOKOZZÁK A KOMFORT ÉRZETÜNKET.

KEDVES LEENDŐ TULAJDONOS! ÖN EGY REMEK HELYEN LÉVŐ, IGAZI BALATONI HANGULATOT SUGÁRZÓ INGATLAN TULAJDONOSA LEHET KEDVEZŐ ÁRON.

HA FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT, KÉREM HÍVJON AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMON:

06-70-625-3322

Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára! Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is. Nálunk Ön az első.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-625-33-22
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 86129
IB azonosító: 9040862

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező