Ingatlan, eladó mezőgazd. ingatlan, 3.550 m2, 2.990.000 Ft Balatonlelle kistérség, Balatonboglár

Ár:
2.990.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Mezőgazd. ingatlan
Elhelyezkedés:
Balatonboglár

 Leírás:

A BALATONBOGLÁRI OPENHOUSE I ngatlaniroda eladásra KÍNÁL A BALATON DÉLI PARTJÁTÓL 4000 MÉTERRE, EGY 3550 NÉGYZETMÉTERES MEZŐGAZDASÁGI INGATLANT. A FŐÚT MELLETT, JÓL MEGKÖZELÍTHETŐ, SOROMPÓVAL VÉDETT ZÁRTKERTI INGATLANON TÖBB MINT 800 TŐKE, KITŰNŐEN ÁPOLT, BŐSÉGESEN TERMŐ BORSZŐLŐ TALÁLHATÓ. KERESETT VÖRÖS SZŐLŐ FAJTÁK KÉKFRANKOS ÉS MERLOT.

A SZŐLŐ HELYBEN FELDOLGOZÁSÁRA A TULAJDONOS EGY REMEK 50 NÉGYZETMÉTERES PINCÉT ÉPÍTETT BETON ALJZATTAL TÉGLA ÉS TERMÉSKŐ FALAKKAL. A TETEJE SZIGETELT, RÁÉPÍTÉSI LEHETŐSÉGGEL, AKÁR EGY HÉTVÉGI HÁZ LEHET BELŐLE. A SZŐLŐ FELDOLGOZÁSÁHOZ SZÜKSÉGES GÉPEK, BERENDEZÉSEK, /KISTRAKTOR/, MEGEGYEZÉS ALAPJÁN A LEENDŐ TULAJDONOS RENDELKEZÉSÉRE BOCSÁTHATÓK. AMENNYIBEN A LEENDŐ TULAJDONOS A SZŐLŐT NEM AKARNÁ SAJÁT MAGA FELDOLGOZNI, A BOGLÁRI MEZŐGAZDASÁGI KOMBINÁT BIZTOS VEVŐ RÁ, DE MAGÁN SZEMÉLYEKNEK IS KÖNNYEN ÉRTÉKESÍTHETŐ REMEK ÁRON.

AZ INGATLANT AKÁR BEFEKTETÉSNEK, HOBBI TELEKNEK, VAGY BORÁSZOKNAK TOVÁBBI TERMŐ TERÜLET SZERZÉSNEK IS AJÁNLOM.

HA FELKELTETTE ÉRDEKLŐDÉSÉT, KÉREM HÍVJON AZ ALÁBBI TELEFONSZÁMON:

06-70-625-3322

Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára! Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is. Nálunk Ön az első.

 

 

 

 

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Alapterület(m2):
3550

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-625-33-22
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 82745
IB azonosító: 8701478

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező