Ingatlan, eladó ház, 223 m2, 15.500.000 Ft Balatonlelle kistérség, Balatonboglár

Ár:
15.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Balatonboglár
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
223
Telek terül.(m2):
1060
Szobák száma:
5
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés
Ingatlan állapot:
Átlagos

 Leírás:

Eladó többgenerációs családi ház rendkívül kedvező áron! Kizárólag a Boglár-Lelle Openhouse ingatlaniroda kínálatából. Eladó Balatonboglár Szőlőskislak városrészében, a Balatontól ötperces autóútra fekvő kertvárosias településen fekvő, akár két vagy három generáció számára is alkalmas ház - akár teljes berendezéssel. A szuterénből (55 m2+garázs), földszinti (86 m2) és tetőtéri lakrészből (82 m2) álló épület a 80-as évek végén épült, kialakítása leginkább nagycsaládok számára kedvező. Minden szintjén a helyiségek tágasak, levegősek. A földszinten két szoba található, emellett nappali-előszoba, konyha, kamra, egy nagy fürdőszoba. Két terasz található még ezen a szinten, az egyik alatt garázs, a kisebbik alatt tárolóhely került kialakításra. Erről a szintről belső lépcsőn juthatunk a beépített tetőtérbe. Itt a földszintihez hasonló kialakítással egy tágas nappali, három szoba, külön konyha és fürdőszoba van. A szuterénbe külső lejárat vezet, itt egy amerikai konyhás nappali van fürdővel. Emellett műhely, szerelőaknás garázs és kazánház helyezkedik el. Az eladó ingatlan kertje szép, parkosított hatást kelt a sorban ültetett díszcserjékkel. Déli fekvésű, így egész évben napos, világos. A díszfák elhelyezkedése révén a hátsó udvar kis privát kert benyomását kelti. Az épület gázcirkós és vegyes tüzelésű kazános fűtéssel is rendelkezik. Nagy méretei ellenére az ablakok és üvegfelületek elhelyezése révén télen sem sötétek, homályosak a lakószintek. A két felső szint jelenleg is lakható, a szuterén némi átalakítással-felújítással használható. Kis átalakítással megoldható, hogy az összes szint külön megközelíthető és használható legyen, így több család együttélésre, vagy kiadásra is alkalmas. Jó ár-érték arányával és a benne rejlő lehetőségekkel érdemes megtekinteni. Hívjon bármikor időpont-egyeztetéshez! 0670 389 0398 További ajánlataink megtekinthetők: www.balatonboglar.oh.hu és www.siofok.oh.hu Ingatlan vásárlása esetén a következő szolgáltatással állunk rendelkezésére:
Kedvezményes ügyvédi költség, ingyenes tanácsadás, partnerbankjaink kihelyezett fogadó órái, értékbecslés, energetikai tanúsítvány elkészíttetése!
Hitelfelvételi és biztosítási lehetőség egyedi, kedvező konstrukciókkal kifejezetten az Openhouse ügyfelei számára! Várjuk szeretettel irodánkban, hétvégén is állunk rendelkezésére!
Nálunk Ön az első!

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36-70-389-0398
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 92816
IB azonosító: 9556143

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező