Ingatlan, eladó ház, 200 m2, 28.500.000 Ft Zirc kistérség, Bakonybél

Ár:

Kattintson, nézze meg hitelajánlatainkat!

28.500.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Bakonybél
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
200
Telek terül.(m2):
2046
Szobák száma:
4
Félszobák száma:
1
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Bakonybél közvetlen közelében, a Magas Bakony erdei között, Pápától 25 km-re eladó egy 200 m2-es ház, gyönyörű környezetben.
Az ingatlan kétszintes, ÉK-i tájolású; elosztását tekintve 4+1 szoba nappali, konyha, kamra, 2 fürdőszoba és WC, 82 m2-es terasz kaptak helyek, illetve a pinceszinten található 2 garázs, a kazánház és a tárolóhelyiség. A ház mellett egy gerendából épült tároló is van. Mindez körbekerített, fenyőfákkal beültetett paradicsomi telken helyezkedik el. Az egész ingatlant természetvédelmi környezet öleli körül részben állami tulajdonú erdőgazdaság, részben magántulajdonban álló erdők és ingatlanok alkotják a szomszédságot.
A ház földszintjén a következő helyiségeket találhatjuk: egy nagy nappali-étkezőt, egy konyhát, egy hálószobát, egy fürdőszobát és WC-t. Az emeleten 3+1 szoba, egy fürdőszoba és WC került kialakításra, valamint egy társalgó, amely külön életteret biztosít lakóinak. Fűtése központi, vegyes tüzelésű kazán (2012-ben lett kicserélve), a földszinten egy nagyon szép csempekályha is segíti a helységek fűtését. A ház két vízvezetékkel rendelkezik. Csatorna nincs, az emésztő mellet ülepítő van.
A padlóburkolatok tekintetében aljzatbetonra ragasztott parketta, ill. ragasztott kerámia járólapot kapott.
A ház 2000-ben teljesen felújították, 30-as téglából, a falazatok alatt kétrétegű bitumen szigetelés készült. A tető hagyományos ács nyeregtető, héjazata Bramac cserép. A nyílászárok fa szerkezetűek. A családi ház nincs bekötve a csatornarendszerbe, viszont a szennyvízelvezetés SEPTONIC fertőtlenítő rendszer kiépítésével olyan jól megoldott, hogy nincs szükség a szippantásra. Az ingatlan-nyilvántartásban kivett lakóház, udvar besorolású a ház, ami azt jelenti, hogy elővásárlási jog nincs. A 3 x 25 A áram elegendő az esetleges nagy áramigényű tevékenységek végzésére is.
A ház Bakonybél közvetlen közelében van, szinte teljes egészében természetvédelmi területen. A falu gyalog 200 m; autóval portalanított, télen is rendszeresen tisztított úton, 500 méterre található a településtől az ingatlan.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Kiváló
Parkolás:
1 állásos garázs
Kilátás:
Panorámás

Extrák:

Pince
Terasz
Tetőtér beépített

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

30/456-5776
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 288
IB azonosító: 9719297

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező