Ingatlan, eladó mezőgazd. ingatlan, 22.200 m2, 24.000.000 Ft Tata kistérség, Baj

Ár:
24.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Mezőgazd. ingatlan
Elhelyezkedés:
Baj

 Leírás:

CSODÁLATOS PARÁMA A GERECSE LÁBÁNÁL!!!! mezőgazdaság,állattatás, pihenés, kikapcsolódás és befektetés egyben!
Mindez egy hangulatos, rendezett, karbantartott területen.
Eladó Komárom-Esztergom megyében, Tata melletti faluban Bajon egy 2,2 hektáron elterülő erdő,legelő, ás út besorolási terület. A telek jelenleg külterületen fekszik ,de a hosszú távú rendezési tervben szerep a részleges belterületté vonása,így a hasznosítása is bővülhet,akár építési telkek kialakításával.
További kuriózumként említem meg ,hogy a telek területén két forrás,vízér is található,így igény szerint könnyedén kialakítható egy –vagy akár több -napjainkban oly nagyra értékelt és vágyott tó kialakítása is.

Elhelyezkedés megközelítés:
A Gerecse hegy lábánál fekszik,festői környezetben ,csodálatos kilátással A Tatához közeli falu külterületén. Budapesttől 60 km-re,az M1-es autópályától 10 percre.
A közeli városok falvak infrastruktúrája kiválónak mondható,így akár egy tökéletes szabadidő park kialakítására is alkalmas. A terület közvetlen a baji családi házas rész szomszédságában fekszik,így a közmű bevezetése innen könnyedén lehetséges. A terület teljesen körbekerített.
Akár saját tavat szeretne, akár befektetés,beruházás számára gondolkodik az általunk kínált földterület töltött minden perce örömmel fogja eltölteni. A táj lenyűgöző varázsa, a változatos növényvilág és az üde tiszta levegő igazán teljes kikapcsolódást ígér.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Alapterület(m2):
22200

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

70 367 7636
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 2056
IB azonosító: 9713110

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező