Ingatlan, eladó nyaraló, 573 m2, 46.900.000 Ft Tapolca kistérség, Badacsonytördemic

Ár:
46.900.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Nyaraló
Elhelyezkedés:
Badacsonytördemic
Alapterület(m2):
573
Telek terül.(m2):
1994
Ingatlan állapot:
Felújításra szorul
Szobák száma:
14
Fűtés típusa:
Központi fűtés

 Leírás:

A BALATON ÉSZAKI OLDALÁNAK EGYIK FREKVENTÁLT HELYÉN A BADACSONYI HEGY ÉSZAKNYUGATI OLDALÁN A BALATON-FELVIDÉKI NEMZETI PARK MELLETT, NYARALÓ ÖVEZETBEN KIZÁRÓLAG AZ OTTHON CENTRUM AJÁNLATÁBAN, KÍVÁLÓ ADOTTSÁGOKKAL RENDELKEZŐ FELÚJITANDÓ ÜDÜLŐ ELADÓ.

Az ingatlan a több településen áthaladó Római úton helyezkedik el. A település vonattal, autóbusszal és személyautóval egyaránt megközelíthető.
Az épület az 1800-as évek végén, vagy az 1900-as évek elején épült. 1995-ben a víz, gáz, villamoshálózat korszerűsítése, az épület részleges bővítése, valamint az alagsorban a konyha és étkező kialakítása, 2002-ben a tető (gerenda, szarufa), héjazat, valamint a bádogok teljes cseréje történt meg.
A födémek a pinceszinten és a földszint előterében eredeti boltíves, az épület többi részében vasbeton szerkezetűek. A nyeregtető cserép borítással rendelkezik. A földszinti nyílászárók zsalugáterrel és fémráccsal felszereltek. A többi fa tok- és szárnyszerkezetű ablakok.
A fűtést az alagsorban elhelyezett gáz, illetve olajkazán biztosítja.
Az épület bejárata a tó felöli oldalán végigfutó részben fedett, részben nyitott teraszról az előtérbe nyílik. A földszint nagy belmagassággal, 3,2 méterrel rendelkezik.
A szobák padozata parkettával és padlószőnyeggel, a többi helyiség kerámia lappal burkolt.
A tulajdonos az épület teljes felújítását, korszerűsítését tervezi, amennyiben befektető illetve üzlettársat talál. Ennek hiányában jöhet szóba az eladás.

KOMOLY ÉRDEKLŐDÉS ESETÉN HÍVJON VAGY ÍRJON!
Kajdel Zsuzsanna
ingatlan tanácsadó

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

+36704693126
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: NY002198
IB azonosító: 9185036

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező