két lakóingatlan egy telken Budapest, XIV. kerület, Alsórákos Városrész

Ár:
49.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Ház
Elhelyezkedés:
Alsórákos
Ház típusa:
Családi ház
Alapterület(m2):
170
Telek terül.(m2):
650
Emeletek száma:
1
Szobák száma:
5
Fűtés típusa:
Gázfűtés

 Leírás:

Zuglóban, Alsórákoson, a Szőnyi úthoz közel, egy hangulatos kertes ház, 650nm-es telekkel, kitűnő közlekedési adottságokkal: 300 méterre a 25-ös busz megállója, ami pár perc alatt a mexikói úti kisföldalatti végállomáshoz visz. Az M3-as autópálya bevezető szakaszánál már megépült a zajvédő fal, amely még élhetőbbé teszi a környéket.
A telken két lakóingatlan helyezkedik el. Az egyik 120 nm-es lakóház az 1950-es években téglából épült, 3 külön bejáratú lakással rendelkezik, amely több generáció számára is otthonul szolgálhat, de igény szerinti kisebb átalakítással akár össze is nyitható. Az ingatlan ipari vagy irodai célra is alkalmas. Befektetési lehetőségnek is kiváló, mivel a garzonok kiadhatók és folyamatos bevételi forrást jelentenek. Nemrégiben került sor az összkomfort kialakítására, a víz- és villanyvezetékek felújítására, csatorna bevezetésére. A kisebb, 50 m2-es, 2005-ben épült kétszobás házban, beépített konyhabútoros konyha és fürdőszoba található. A villany- és vízfogyasztás szempontjából mind a négy lakás le van választva, míg a gázfogyasztás egy órán keresztül követhető. A fűtés gázkonvektorokkal történik. Az ingatlanok belülről jó állapotúak, nagyobb felújítást nem igényelnek.
Az udvaron található garázson kívül további 2-3 autó parkolására is alkalmas kocsi beálló került kialakításra, amelyet diófa, szilvafa, szivarfa, ezüstfenyő, valamint szőlő, rózsa és akác bokrok tesznek még hangulatosabbá. A telken található működő kút a locsoláshoz nyújt hathatós segítséget a forró nyári napokon. A garázs melletti 6 m2-es hűvös pincehelység tárolásra alkalmas.
DÍJMENTES hitelügyintézést biztosítunk több bank hivatalosan szerződött partnereként.

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Ingatlan állapot:
Az építés ideje:
1950

Extrák:

Jó közlekedés
Kert
Garázs

Hasznos helyek a közelben

Hasonló ingatlanok a környéken

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06703308164
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 2557
IB azonosító: 9671953

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező