Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 670.000 m2, 871.000.000 Ft Komárom kistérség, Ács

Ár:
871.000.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Ács
Üzleti ingatlan típusa:
Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
Alapterület(m2):
670000
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Cirkó

 Leírás:

Ácson 67 ha ipari létesítmény együttes eladó!Figyelem árat csökkentettünk!!!!! Most 1300.-Ft / m2 áron kínáljuk!!!!
A több helyrajzi számon lévő terület akár egyben - akár külön-külön is megvásárolható!Az összesen 67,0846 hektáros terület majd egésze belterületen helyezkedik el. Több épület is található itt.A főépület felújításon esett át - itt irodaházat alakított ki jelenlegi tulajdonosa. 2 szinten szintenként 722 m2 alapterületen tárgyalóterem, előadóterem, 2 teakonyha étkezővel, 6 db 18m2-es iroda, 11db 36m-es iroda, mellékhelyiségek, folyosó, lépcsőház, előtér, kazánház helyiségek kerültek kialakításra. Több raktárépület, műhely és csarnok épületeket, aszfaltozott, betonozott belső utak, valamint egy 85m magas kémény is helyet kapott.Az épületek egy részét és a kéményt is jelenleg bérlők használják, akik az eladást követően is az ingatlanban maradnának.Az iparterületen lévő épületek vagy téglából, vagy vasbeton szerkezetből épültek.Ipari terület nagy része Ács belterületén helyezkedik el. Közműellátottsága: víz, villany, csatorna, gáz.A város transzkontinentális útvonal mentén fekszik. Mind a négy szállítási mód tekintetében. Három ország Ausztria, Szlovákia és Magyarország  ideális pont regionális termeléshez, piaci munkához, logisztikai tevékenységhez.Ács, Gönyű és Komárom között fekszik, mely része a Fekete-tenger és az Északi-tenger között egész Európát átszelő, nagy kapacitású Duna-Rajna-Majna vízi útnak. A település vasútállomása az 1. számú kétvágányú Budapest-Bécs nemzetközi főútvonalon elhelyezkedő középállomás, mellyel közvetlen összeköttetésben van 4 vágánypárral, rakodásra alkalmas rámpákkal, ez páratlan logisztikai előnyöket biztosít.
Az M1-es autópálya és az 1-es számú főút  is a város mellett halad el a nemzetközi E60 főútvonal részeként, Nyugat Európából a franciaországi Brestől Bécsen és Budapesten át Kelet felé, egészen a romániai Constancáig. Bécs 130km-re, Budapest 100km-re, Pozsony szintén 100 km-re található.
Az M1-es autópálya 4km-re az 1-es főút pedig 1km-re helyezkedik el az iparteleptől. Az alig 17km-re lévő péri reptér nyilvános kereskedelmi reptér, mely személy és teherszállításra is alkalmas.
A komáromi kikötő 14km-re a gönyűi modern, nemzetközi kikötő pedig 15km-re található. Ács alatt mindegy 1500 méterrel 75-80 Celsius fokú gyógyhatású termálvízkészlet található, mely még turisztikai hasznosításra vár. Megadott ár irányár!!!!!
Ha megálmodta milyen vállalkozásba kezdene csak nincs ötlete hol, hívjon, megtalálta! Dózsa AnettVezető értékesítő+3670/624-5786 Figyelem, csak nálunk! Nem csak ingatlanvásárlás esetén: Ingyenes hitel ügyintézési lehetőséget kínálunk minden kedves érdeklődőnknek!!! Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal és ingyenes hitelszűréssel várjuk kedves ügyfeleinket! További ingatlan kínálatunkat az alábbi linken tekintheti meg: http://komarom.oh.hu

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06-70/624-5786
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 91357
IB azonosító: 9459065

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező