Ingatlan, eladó üzleti ingatlan, 146.570 m2, 219.855.000 Ft Komárom kistérség, Ács

Ár:
219.855.000 Ft
Hirdetés típusa:
Eladó, Üzleti ingatlan
Elhelyezkedés:
Ács
Üzleti ingatlan típusa:
Egyéb kereskedelmi vagy ipari ingatlan
Alapterület(m2):
146570
Ingatlan állapot:
Fűtés típusa:
Egyéb fűtés

 Leírás:

Ácson 14,657 ha ipari terület  eladó!Az ipari területen egy 20m x 38.85m -es épület található.Az épület aljzata simított beton. Falazata beton panel, körbe kopolit üveggel. A tető szigetelt lapos tető. Nyílászárók vasból készültek. 
Az épület előtt nagy területű betonozott rész került kialakításra, mely akár tárolásra, akár kültéri raktározásra, akár  teherforgalom használatára kitűnően alkalmas.Az iparterületre a Budapest-Bécs nemzetközi vasúthálózattal összeköttetésben két sínpár került lehelyezésre, mely a szállítmányozást elősegítheti.Jelenleg bérlő van az épületbe, aki akár az eladást követően is az ingatlanban maradna.
A város transzkontinentális útvonal mentén fekszik. Mind a négy szállítási mód tekintetében. Három ország Ausztria, Szlovákia és Magyarország  ideális pont regionális termeléshez, piaci munkához, logisztikai tevékenységhez.Ács, Gönyű és Komárom között fekszik, mely része a Fekete-tenger és az Északi-tenger között egész Európát átszelő, nagy kapacitású Duna-Rajna-Majna vízi útnak. Az M1-es autópálya és az 1-es számú főút  is a város mellett halad el a nemzetközi E60 főútvonal részeként, Nyugat Európából a franciaországi Brestől Bécsen és Budapesten át Kelet felé, egészen a romániai Constancáig. Bécs 130km-re, Budapest 100km-re, Pozsony szintén 100 km-re található.
Az M1-es autópálya 4km-re az 1-es főút pedig 1km-re helyezkedik el az iparteleptől. Az alig 17km-re lévő péri reptér nyilvános kereskedelmi reptér, mely személy és teherszállításra is alkalmas.
A komáromi kikötő 14km-re a gönyűi modern, nemzetközi kikötő pedig 15km-re található. Ács alatt mindegy 1500 méterrel 75-80 Celsius fokú gyógyhatású termálvízkészlet található, mely még turisztikai hasznosításra vár. Megadott ár irányár!!!!!
Ha megálmodta milyen vállalkozásba kezdene csak nincs ötlete hol, hívjon, megtalálta! Dózsa AnettVezető értékesítő+3670/624-5786 Figyelem, csak nálunk! Nem csak ingatlanvásárlás esetén: Ingyenes hitel ügyintézési lehetőséget kínálunk minden kedves érdeklődőnknek!!! Irodánkban bank semleges hitelajánlatokkal és ingyenes hitelszűréssel várjuk kedves ügyfeleinket! További ingatlan kínálatunkat az alábbi linken tekintheti meg: http://komarom.oh.hu

Az ingatlanbazar ajánlata

Egyéb információ:

Érdekli az ingatlan? Kérdése van?

Hívja fel:

06-70/624-5786
Telefonáláskor hivatkozzon az alábbiakra:
Ügynökségi azonosító: 92661
IB azonosító: 9651713

Vagy érdeklődjön emailben:* - szükséges mező